Ställningsbyggarna i Dalarna

Ställningsbyggarna i Dalarna

Ställningar

Ställningsbyggarna i Dalarna AB använder Lahyer Allround Modulställningar. Vi offererar rätt ställning till nyproduktioner, om- och tillbyggnationer, fasadmålningar, takbyten samt andra specialkonstruktioner.

Allround – Modulställning

Allround – Modulställningen överträffar vida den traditionella rörställningen när det gäller snabbhet, stabilitet och säkerhet, utan att ge avkall på flexibiliteten. Ihopkopplingen är unik med fasta kilar på stag och bommar. Därför erbjuder den, i det närmaste, obegränsade variationsmöjligheter när det gäller montage och användningsområden. Några exempel är byggarbetsplatser, underhållsarbeten inom raffinaderi- och pappersindustrin, kraftvärmeverk, flygunderhåll, skeppsvarv och offshore. Dessutom har många läktare och scener byggts med Allroundställningen som stabilt underrede.

Layher Allroundställning av varmförzinkat stål

Layher Allroundställning av varmförzinkat stål används för att lösa alla typer av ställningsproblem där kraven på belastningsmöjligheter och stabilitet är höga.
Den passar utmärkt där konventionella ställningstyper inte kan användas optimalt.
Layher Allroundställning av stål är typkontrollerad av SP. Typkontrollintyg nr 15 48 01.

Layher Allroundställning av aluminium

Layher Allroundställning av aluminium är identisk med stålställningen i designen, men har en avsevärt lägre vikt. Aluminiumställningen passar då det av olika skäl är viktigt med låg egenvikt.